jueves, 16 de febrero de 2012

Cooperació empresarial: Créixer per competir

La dimensió de les nostres empreses és un dels obstacles més freqüents amb què ens trobem a l’hora de competir globalment. I pensar ‘dins de la caixa’, sense sortir de les nostres pròpies parets, un dels majors inhibidors de la nostra capacitat d’innovar.


Per aquesta raó, el proper dia 17 de febrer, podràs conèixer una de les vies més innovadores per trobar el valor diferencial del teu producte o empresa: la cooperació empresarial.


Alfons Cornella, reconegut expert en innovació empresarial i fundador d’Infonomia i Co-Society, liderarà aquesta sessió. De la seva mà, coneixeràs projectes que han creat nou valor per als clients, arran del nou paradigma de la cooperació empresarial. Cornella ens aproparà a la realitat d’aquest nou model de negoci, a través de casos d’èxit de col•laboració empresarial i d’instruments pràctics per detectar oportunitats de negoci col•laboratiu.


Aquesta sessió s’ha organitzat especialment per a professionals d’empreses com la teva, que han participat en els programes d’estratègia, millora de la gestió i innovació empresarial d’ACC1Ó i que tenen interès i iniciativa per als nous models d’estratègia empresarial que obren noves vies de negoci.


Inscriu-te a la sessió i vine a descobrir com pots seguir fent créixer la teva empresa!